به کارو وب خوش اومدی --- 09107556557 مشاوره رایگان!!!

KarooWeb
-سایت-بدون-کدنویسی.jpg
  • تاریخ انتشار: 12/01/2022
  • 0 کامنت
  • دسته بندی : فناوری

طراحی وب سایت بدون کدنویسی

امروزه داشتن یک وب سایت برای کسب و کار اینترنتی و آنلاین و همچنین ارتباط بیشتر با کاربران، دغدغه بسیاری از کارفرمایان و صاحبکاران می‌باشد. طراحی وب سایت با دو روش صورت می پذیرد:روش اول: طراحی وب سایت با برنامه نویسی یا همان طراحی سایت اختصاصی(که به دانش و علم زیاد کدنویسی احتیاج دارد ) روش دوم: طراحی وب سایت بدون کد نویسی و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی می باشد. ما در این مقاله می‌خواهیم به توضیح درباره ی طراحی وب سایت بدون کدنویسی بپردازیم.

 کدنویسی چیست؟

وقتی میخواهیم دستور و فرمانی را به کامپیوتر یا هر تکنولوژی دیگری بدهیم تا آن را اجرا کند باید از زبان برنامه نویسی یا همان کدنویسی استفاده کنیم . در واقع بدون کد نویسی نمیتوان خواسته و طرح خود را به تکنولوژی ها فهماند . در طراحی وب سایت نیز برای طراحی ظاهر و اجرای دستورات دیگر باید از دانش وعلم برنامه نویسی استفاده کرد .به کسی که از دانش برنامه نویسی برخوردار است و به انجام این کار می پردازد برنامه نویس می‌گویند.

طراحی سایت بدون کدنویسی چیست؟

امروزه با طراحی قالب هایی آماده میتوان بدون گد نویسی به طراحی سایت پرداخت .در واقع طراحی سایت بدون کدنویسی روشی راحت‌تر برای راه اندازی وب‌سایت است. در این روش نیازی به دانش کدنویسی برای درست کردن قالب سایت ندارد و می‌توان بدون نیاز به هزینه زیاد و همچنین صرفه‌جویی در وقت سایتی حرفه‌ای مناسب با کار خود ایجاد کنیم. قالب های مورد استفاده برای طراحی سایت بدون کدنویسی را اصطلاحا سایت‌ساز می‌نامند. درست است که این سایت سازها احتیاجی به دانش کد نویسی ندارند ولی برای کار با آن‌ها به آموزش احتیاج دارند.

مزیت های طراحی سایت بدون کدنویسی:

1-به سادگی ساخته و تنظیم می‌شوند:

این سایت ساز ها به راحتی و سادگی تنظیم می شوند و دارای قابلیت های مختلف برای تنظیم می‌باشند که با این قابلیت ها می‌توان سایت مناسب کسب و کار خود راه اندازی کرد.

2-هزینه کمتر در ساخت سایت:

سایت ساز ها چون نیازی به کدنویسی ندارد، پشتیبانی و راه اندازی آن آسان تر است پس به هزینه کمتری در ساخت احتیاج دارد.

3-صرفه جویی در وقت:

همانطور که توضیح دادیم این سایت سازها در مدت کمی ساخته می‌شوند چون به کدنویسی و طراحی احتیاج ندارد و با نصب و قرار دادن اطلاعات سایت شما را اندازی می‌شود.

4-تنوع در قالب ها:

سایت سازها دارای طرفدارهای زیادی می‌باشد برای همین انواع مختلفی از آن ها ساخته شده اند که می‌توانید هر کدام از آن را باتوجه به نوع کار خود و ویژگی های قالبها برای راه اندازی وب سایت خود استفاده کرد.

5-بدون نیاز به دانش کدنویسی:

همان طور که گفتیم مهم ترین مزیت این سایت سازها این است که نیاز به دانش کدنویسی ندارد.

6- یادگیری آسان‌تر:

در طراحی سایت بدون کد نویسی به آسانی می‌توان در چند جلسه آموزش روش های استفاده از ابزار و قسمت های مختلف قالب را یادگرفت.

معایب طراحی سایت بدون کد نویسی:

عدم توانایی در تغییر شکل قالب

امنیت کمتر نسبت به سایت‌های کدنویسی

محدودیت در سایت و موضوعات مورد استفاده در قالب

چرا برخی از افراد به طراحی سایت بدون کد نویسی روی می‌آورند؟

برنامه نویسی با کدنویسی دارای مزیت های بیشتر نسبت به برنامه نویسی بدون کدنویسی می باشد ولی به افراد با تخصص بالا، هزینه و زمان زیادی برای طراحی احتیاج است چون در آن به طراحی سایت مختص به خود شما پرداخته می شود.ولی در طراحی سایت بدون کدنویسی می توان از قالب های آماده استفاده می‌شود و نیازی به هزینه زیاد و زمان  زیاد برای طراحی سایت نیست برای همین بسیاری از افراد چون هزینه زیاد برای این کار ندارند یا سریعا به سایت احتیاج دارند و یا کسب و کار کوچکی دارند پس به طراحی سایت بدون کدنویسی روی می آورند.

مراحل ساختن سایت با سایت سازها:

ابتدا با توجه به نوع سایتی که می‌خواهیم راه‌اندازی کنیم (فروشگاهی،اطلاعاتی و...) نوع قالب را اتنخاب می‌کنیم. حال مهم ترین مسئله انتخاب دامین یا همان دامنه است که مشتریان و کاربران بتوانند به سایتمان دسترسی  داشته باشند. سپس گرفتن هاست است، حافظه ای است که اطلاعات در آن ذخیره می‌شود. بعد متن ومحتوا،تصاویرو فیلم ها را با استفاده از قابلیت درگ‌انددراپ جای گذاری می‌کنیم. میتوانید قسمت هایی از قالبتان را با سلیقه‌ی خود تغییر دهید.

سایت سازها انواع مختلفی دارند. در این جا به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

چندمورد از سایت‌ساز ها:

(word press) وردپرس:

اولین سایت سازی که معرفی می‌کنم وردپرس است که احتمالا اسم اون رو شنیدید.وردپرس به دلیل داشتن امکانات گوناگون و افزونه های متنوع برای کاربران بسیار جذاب است.به همین دلیل باعث شده به یکی از پر‌طرافدارترین سایت ساز ها تبدیل شود . درایران بسیار از قالب های وردپرس برای ساختن سایت استفاده می‌شود.زبان وردپرسphp است.ساختن وب سایت توسط آن آسان است. وردپرس با همکاری دو نفر مایک‌لیت و مت‌مولنوگ ساخته شده است.

مزایای وردپرس:

1_ سرعت بالا

2_ هزینه پایین ورایگان  بودن(خود وردپرس رایگان ولی برای سئو ، راه اندازی و.. هزینه هایی دارد مثل اکثر{نه همه} سایت سازها)

3_ امنیت بیشتر نسبت به بقیه ی سایت‌ساز ها

4_ استفاده آسان و راحت

5_ استفاده بدون دانش کد نویسی

6_ منبع باز (اکثر سایت سازها این چند مورداز مزایا راکه گفتیم دارند)

(Joomla) جوملا:

جوملا نیز یک سایت ساز متن باز است زبان آن php است ازmysql برای اطلاعات استفاده می‌کنند. جوملا در سال 2001 توسط یک گروه به نام مایکرو در استرالیا منتشر شد و بعد تغییراتی اساسی در سال 2005 با نام جوملا در دسترس قرار گرفت.

مزایای سایت ساز جوملا:

1_رایگان بودن

2_راه اندازی و نصب آسان

3_پشتیبانی زبان فارسی

4_امکانات زیاد

5_بروز رسانی مداوم

6_متن باز

(wix) ویکس:

یکی دیگر از سایت‌ساز های رایگان و بروز ویکس می‌باشد. این سایت نیز مانند دیگر سایت ساز هابدون نیاز به دانش کدنویسی ساخته می‌شود. این سایت‌ساز با برندwix.comشناخته می‌شود. سایت ویکس روند جالبی در طراحی دارد به همین دلیل مقام و رتبه خوبی را دربین سایت ساز ها بدست آورده است. اما متاسفانه سایت ساز ویکس در ایران سرویس رائه نمی‌دهد.

(webzi) وبزی:

یک سایت‌ساز پیش رفته برای طراحی است. در وبزی نیز به آسانی میتوان با سلیقه خود یک سایت خوب طراحی کرد و هر نوع سایتی را میتوان ساخت. وبزی دارای ثبت نام است وبعد ثبت نام یک هفته می‌توان بصورت رایگان از امکاناتش استفاده کرد.

مزایای سایت:

1_ سرعت بالا

2_به مدت یک هفته رایگان

3_ بدون نیاز به تخصص برنامه نویسی

4_ایجاد امکان تغییرات 5_ امنیت بالا

(Google web) گوگل سایت:

شاید براتون جالب باشه ولی با استفاده از گوگل می‌توانید سایت طراحی کنید.بیشتر مردم از این امکان گوگل بی خبراند .googlesites سایت ساز گوگل است که میتوان با سلیقه خود در آن عکس،فیلم و... قرار داد .این کار خیلی راحت است ودر ضمن هزینه ای نداردبا استفاده ازgooglesitesمی‌توانید با درست کردن یک حساب کاربری در گوگل آدرس اینترنتی sites.google.com را وارد کرده و به صفحه سایت‌ساز دسترسی پیدا کنید.

shopify:

یک سایت ساز فروشگاهی می‌باشد در واقع بهتر است بگوییم یک فروشگاه ساز است که در سال 2006 توسط توبی لوتکه در کانادا شروع به کار کردو به شما امکان فروش محصولات را به شما می‌دهد و نیازی به کدنویسی ،تهیه ی دامنه و هاست و حتی نصب نرم افزار ندارد و کافیست در shopify یک اکانت خریداری کنید و قالب سایتتان را به دلخواه انتخاب کنید ومحصولات کار خود را در آن قرار دهید.

weebly:

یکی دیگر از سایت سازهای فروشگاهی به صورت میزبان می‌باشد که با استفاده از آن می توانید به طراحی سایت بپردازید. در weebly امکان شخصی سازی انعطاف پذیری سایت بدون محدودیت می‌باشد و به راحتی ابزارهای مورد نیاز را با کشیدن و رها کردن آن بر روی صحفه میتوان آن را اضافه نمود.

سازیتو:

یکی دیگر از سایت سازهای فروشگاهی به صورت آنلاین سازیتو می باشد که نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد و برای حرفه های کوچک ومتوسط بسیار مناسب است .

مزایای سایت:

1- امکان شخصی سازی

2- امکان فروش محصولات و خدمات

3- قرار دادن عکس و ویدئو در سایت

4- امکان اضافه کردن ادمین

5-امکان بروزسانی

تیم تخصصی کارووب karooweb.irبرای طراحی سایت بدون کد نویسی آماده خدمت به شما دوستان است.

شما هم نظر خودتونو به اشتراک بگذارید