به کارو وب خوش اومدی --- 09107556557 مشاوره رایگان!!!

KarooWeb
-اختصاصی.jpg
  • تاریخ انتشار: 20/01/2022
  • 0 کامنت
  • دسته بندی : فناوری

زبان‌ های طراحی سایت اختصاصی

 طراحی سایت با دو روش: کدنویسی و بدون کدنویسی انجام می‌ شود.که هرکدام دارای مزایای خود هستند ولی بسیار روشن است که طراحی با کدنویسی یا همان طراحی سایت اختصاصی دارای مزایای بیشتر می باشد درست است که به وقت و هزینه بیشتری نیاز دارد ولی در عوض سایتی متفاوت با قابلیت هایی بیشتر در اختیار کارفرما و مشتریان قرار می گیرد.طراحی سایت با برنامه نویسی  نیز دارای زبان های  متفاوت می‌باشد . حال برای اینکه بهتر بدانیم طراحی سایت اختصاصی چگونه است وزبان های طراحی سایت اختصاصی کدام است؟و هرکدام از این زبان ها دارای چه ویژگی هایی می‌باشند این مقاله را دنبال کنید در این مقاله میخوایم بدانیم:

منظور از طراحی سایت اختصاصی چیست؟

ویژگی های طراحی سایت اختصاصی

معایب طراحی سایت اختصاصی

زبان‌ های طراحی سایت اختصاصی

منظور از زبان طراحی سایت اختصاصی چیست؟

برای طراحی سایت با برنامه نویسی به زبان های مخصوص به برنامه نویسی نیازمند هستیم تا بتوانیم  فرمان ها و نیاز های سایت را طراحی و اجرا کنیم .در واقع بدون این زبان ها طراحی سایت امکان پذیر نمی باشد .زبان های طراحی سایت دارای انواع مختلفی می‌‌باشد و هرکدام دارای ویژگی هایی می باشند که در ادامه به معرفی هر کدام می پردازیم.

منظور از طراحی سایت اختصاصی چیست؟

طراحی سایت اختصاصی به سایت‌هایی گفته می‌ شود:که تمام سایت ازابتدا بصورت برنامه نویسی وکدگذاری به وسیله ی برنامه نویس اجرا وطراحی می‌ شود. در طراحی اختصاصی کارفرما و صاحبکار می‌تواندهر ویژگی و امکاناتی را که می‌خواهد به طراحان بگوید تا باتوجه به نیاز های او سایت را طراحی و پیاده‌سازی کنند. وطراحی سایت باید تا زمانی که سایت مورد پسند کار فرما باشد وتمام ویژگی هایی که او می‌خواهد را در سایت ایجاد کرده باشند پیش برد و با تائید کارفرما طراحی سایت متوقف می‌ شود. و پس از طراحی سایت به تولید محتوا داخل سایت میپردازند.با این کار شما میتوانیدیک سایت مختص به خود و باطراحی منحصر بفرد که کسی دیگر ندارد، داشته باشید. این کار به افراد متخصص و بسیارحرفه ای نیاز دارد.

ویژگی و مزایای طراحی سایت اختصاصی:

کاربرپسندتر بودن سایت:

مهم ترین ویژگی سایت های اختصاصی کاربر پسند تر بودن آن است در واقع سایتی که ما طراحی میکنیم برای کاربران می‌باشد. در سایت های اختصاصی چون میتوان از ویژگی های منحصربفرد از جمله:رنگ، نوع چیدمان، فونت نوشته هاو...استفاده کرد  که فقط مختص به همان سایت است پس کاربر با مراجعه به آن صفحه احساس رضایت و خوشایندتری خواهد داشت.و این باعث جذب بیشتر کاربر به آن سایت میشود.

قابلیت توسعه پذیری و ارتقای سایت:

همانطور که می‌دانید دنیای امروزه، روزبه روز خواسته ها و نیاز های مردم بیشتر می‌ شود وتغییر می‌یابد و سایتی که در ابتدا طراحی میکنیم نمی‌تواند تا مدتی طولانی به همان شکل باقی بماند وپاسخگوی نیاز مشتریان باشد وسایت نیاز به پیشرفته تر شدن دارد.در طراحی سایت اختصاصی به راحتی می‌توانیم باتوجه به نیازهای روزکسب‌ و کار شما سایتتان راتوسط طراحان تغییر وارتقاء داد و ویژگی‌هایی که می‌خواهید و به ذهنتان می‌آید به سایت خود اضافه کنید. و یا عواملی که مشتریان از آن ناراضی اند را تغییر دهید. 

کد نویسی تخصصی:

با استفاده از کدنویسی در طراحی سایت اختصاصی میتوانید سایتی مخصوص به خود و با طراحی و قابلیتهای ویژه داشته باشیدمانند: ظاهر گرافیکی ویژه، رنگهای مخصوص،المان های مربوط به کسب و کارتان و... .واز استفاده از قالب های تکراری جلوگیری کنید که این برای شما و کار برانتان بسیار امتیاز خوبی خواهد داشت.

امنیت بالای سایت های اختصاصی:

یکی دیگر از ویژگی های مهم این سایت ها نسبت به قالبهای سایت ساز امنیت بالای این سایت ها می‌باشد .امکان هک شدن،ویروسی شدن و دیگر خطرات در این سایت ها بسیار سخت تر می‌باشد.این سایت ها دارای برنامه و کد های تکراری مانند سایت سازها نمی‌باشند بنابراین رقبا بسیار سخت میتوانند به کدنویسی و امنیت آن ها آسیب برسانند.

طراحی قابلیت رسپانسیو در سایت:

منظور از طراحی رسپانسیو یعنی سازگار با صفحه نمایش های مختلف مثل:موبایل ،تبلت، کامپیوترو...وقتی قابلیت رسپانسیو در سایت رعایت نشود کاربر در هنگام نگاه کردن به صفحه اذیت می‌ شودونیاز به زوم کردن ویا کوچک کردن صفحه برای دیدن تمام صفحه می‌ شود که این خیلی فاکتور بدی برای سایت می‌باشد.

سرعت بالا در بارگذاری و لود شدن سایت وصفحات داخل سایت:

همانطور که می‌دانید ما سایتی که طراحی میکنیم برای کابران است و باید در طراحی سایت اختصاصی تمام فاکتورهایی که باعث اذیت نشدن کاربردر سایت می‌ شود را نظر بگیرد. که یکی از آن‌ها سرعت لود صفحه می‌باشد. وقتی کاربری صفحه‌ای را باز می‌کند، سرعت لود آن کند باشد پشیمان می‌ شود. وب‌ سایت های اختصاصی سرعت لود بسیار مناسبی دارند و این امتیاز بسیار مهمی برای سایت شما می‌باشد.

سئو بهتر در طراحی سایت اختصاصی:

سئو نقش بسیار مهمی در امتیاز گوگل دارد.این فرایندازابتدای برنامه نویسی باید رعایت شود. کد نویسی باید بصورت درست انجام شودو از کد های نادرست استفاده نکنیم تا امتیاز خود را در گوگل از نظر کدنویسی از دست ندهد.

ارتباط کاربری و سایت:

سایت اختصاصی باید به گونه ای طراحی و برنامه نویسی شود که کاربران به راحتی بتوانند آنچه از سایت شما می‌خواهند بدست آورند و این برای کاربران سایت بسیار مهم است.

معایت طراحی سایت اختصاصی:

هزینه زیاد:

باتوجه به اینکه این نوع طراحی سایت به افراد بیشتر با تخصص و علم زیاد نیاز دارد و همچنین طراحی سایت با برنامه نویسی  بسیار سخت تر است پس هزینه طراحی بیشتری نیاز دارد.

زمان زیاد:

کد نویسی کاری بسیار زمان بر است. در این روش به زمان بیشتری برای طراحی سایت اختصاصی احتیاج داریم چون کد نویسی باید بصورت دقیق و درست باشد.

زبان های طراحی سایت اختصاصی:

php:

php  مخفف کلمه یHyper text preprocessor است.و جزء محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است.با استفاده از phpمیتوان به طراحی سایت داینامیک اقدام کرد. این زبان برنامه نویسی در سال 1994توسط لردورف ساخته شد و پس از توسعه و ارتقاء آن در سال 1995 بانام personal home page وارد بازار شد از مزایای حاح:1- متن باز است2- رایگان است3- قدرت زیادی در بار گیری دارد4- یادگیری آن ساده است5- نگهداری آن آسان است.

جاوا اسکریپت:

که مخفف آنjsاست یک زبان برنامه نویسی پویا و شی گرا است. جاوا اسکریپت در بین برنامه نویسان بسیار محبوب است و براساس کدهاhtml تعریف شده است. با استفاده از این برنامه نویس میتوان روی صفحات سایت از نظر گرافیکیو ظاهر کار کرد و صفحات پویا ساخت مثلا: 1- وب سایت متحرک ساخت 2- بازی و سرگرمی3- حرکت و تغییر رنگ صفحات یا رفتن موس روی آن ها 4- ساختن انیمیشن

پایتون:

یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی پایتون است.پایتون یک برنامه نویسی شی گرا است و یادگیری آن بسیار آسان است.افرادی که در برنامه نویسی تازه وارد اند وتازه شروع به یادگیری میکنند بسیار از این برنامه نویس استفاده می‌کنند. کاربرد پاتیون بیشتر در:1- توسعه بازی ها 2- هوش مصنوعی 3- صنعت تجارت الکترونیک4- توسعه وب سایت 5- در شبکه های اجتماعی6- کاربرد در پردازش تصاویر7- در اندروید و برنامه نویسی موبایل

ruby:

یکی دیگر از زبان های طراحی سایت اختصاصی ruby یا روبی است. زبان روبی متن باز و شی گرا است. در این نوع زبان نویسی به راحتی میتوان کدهای نوشته شده را درک کرد و برنامه نویسی را یادگرفت. این زبان درسال1993 به وسیله ی یوکیهیروماتسوموتوکه فردی ژاپنی بو ساخته شد از امکانات دیگر روبی میتوان به :1- دارای کتابخانه استاندارد است 2- انعطاف پذیر است3- قابلیت حمل جمع آوری زباله را دارد4- قابلیت بالای حمل5- پردازش خوب،اشاره کرد.

جاوا:

یکی دیگر از زبان های طراحی سایت اختصاصی جاوا می‌باشد. که شباهت زیادی به ++c دارد ولی آنسانتر از آن است. جاوا در سال 1990 میلادی توسط شرکت sanmicrosys tems که در حال توسعه و راحت تر کردن++cبودن ساخته شد. کاربرد جاوا: زبان برنامه نویسی برای اندورید می‌باشد مثلا : در موبایل ، بازی ، کارت های هوشمند ، سیستم های تعبیه شده

#c:

یکی دیگر از زبان های طراحی سایت اختصاصی، زبان برنامه نویسیc است.این زبان بسیار محبوب و ساده است.و در انجام پروژه های بزرگ هم استفاده می‌ شود. زبان cتوسط دنیس ریچی در سال 1973 معرفی شد. کاربرد:1-معادلات ریاضی را ارزیابی می‌کند2- برای توسعه برنامه های دسکتاپ و نرم افزار3- برای ساختن بازی و انیمیشن4- طراحی کامپاپلرها5-ارتباط کاربری گرافیکی

Asp.net:

زبان برنامه نویسی aspمخففActive server page است. aspیه زبان برنامه نویسی نیست بلکه برنامه ای برای پشتیبانی بهترین زبان های طراحی سایت است کاربرد asp.netدر:1-امنیت بالا2- به سوالاتی که کاربران میپرسند پاسخ می‌دهند 3- برای طراحی سایت های فروشگاهی و خبری و...استفاده می شود

نکته: از سایت ساز ها برای طراحی سایت اختصاصی استفاده نمی‌ شود.

شما هم نظر خودتونو به اشتراک بگذارید