به کارو وب خوش اومدی --- 09107556557 مشاوره رایگان!!!

KarooWeb
06.jpg

هاست و دامین

  • تاریخ انتشار : 2019-05-10 19:52:54

مهمترین هدف شما از داشتن وب سایت چیست؟

سؤالی که قبل از راه اندازی وب سایت باید از خودتان بپرسید، هدف شما برقراری ارتباط با برخی از مخاطبان است، شما می خواهید برای مخاطبان تان که قصد ارتباط با شما را دارند این امکان را فراهم کنید.

به همین دلیل نیاز دارید محیطی را انتخاب کنید که آنها به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند رایج ترین محیطی که امروزه طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد وب سایت است و البته اینکه چه نوع امکاناتی دارد کاملاً بستگی به خودتان دارد.

شما با ساده ترین امکانات می توانید از طریق وب سایت با ماخاطبان تان در ارتباط باشید. بعضی موارد هم از برای ایجاد ارتباط نیاز است.

ما در این مقاله برای این محیط جذاب و دوست داشتنی را معرفی کرده ایم، در اولین قدم شما باید بدانید وب سایت با چه مواردی ساخته می شود مطالعه ی این مقاله فقط2 دقیقه وقت شما را می گیرد.

هاست و دامنه چیست؟

هاست (Host) :

هاست فضای میزبانی در اینترنت است که از طریق نرم افزارهای خاصی که روی آن نصب شده است ما می توانیم فایل ها و اطلاعاتمان را روی آن قرار بدهیم.

این اطلاعات می توانند صفحات وب سایت، عکس ها، فایل های CSS، جاوا اسکریپت و یا هر نوع فایل دیگری باشند.

فرض کنید فروشگاهی را اجاره می کنید فضای کل این فروشگاه به مدت معلومی در اختیار شما و شما این فضای فروشگاه را با محصولاتتان و ویترین و قفسه و میز پر می کنید.

هاست در دنیای مجازی هم نقش همان فضای فروشگاه در دنیای واقعی را دارد شما می توانید به میزانی که هاست را اجاره کرده اید محصولات خود را بچینید و ابزارها و لوازم مربوط به ویترین های فروشگاه نیز حجمی خیلی کمی از این فضا رو اشغال می کند.

هاست یک سرور یا کامپیوتر است که می تواند در هر جایی از دنیا قرار گرفته باشد اما نکته جالب این است که سرور به اینترنت متصل است تا کاربران بتواند 24 ساعت شبانه روز به وب سایت هایشان در اینترنت دسترسی داشته باشند.

هاست روی هارد دیسک سرورهایی با سیستم عامل لینوکس و ویندوز (که در دیتا سنترهای داخلی و خارجی مستقر هستند) قرار دارد. و اطلاعات سایت با توجه به قدرت سرور و ارتباطات مناسب دیتاسنتر آن می تواند بدون کوچکترین وقفه با بیشترین سرعت ممکن در سرسر دنیا در دسترس باشد

 دامین (Domain) :

دامین یا دومین (Domain) نام وب سایت است. همان آدرسی که ما در آدرس بار مرورگرها تایپ می کنیم که وب سایت موردنظرمان بالا بیاید.  دامین را بعضی ها دامنه هم می نامند.

همان فروشگاه را به یاد بیاورید فروشگاه ما فضا داشت آدرس و نام فروشگاه ما خیلی مهمه برای اینکه بتوانیم مشتریانمان را به سمت فروشگاه هدایت کنیم.

در دنیای وب هم دامین همان آدرس وب سایت ماست، حالا ما در اینترنت یک فضای میزبانی داریم و یک آدرس که هر کس که آدرس سایت را بزند توسط دامین به سرور آدرس دهی می شود تا فایل ها از روی آن بارگذاری شوند و برای کاربران ارسال شود.

موقع ثبت دامین باید در نظر داشته باشیم که دامین از دو جز نام و پسوند تشکیل شده است و قبل از انتخاب نام دامین ما باید یک آشنایی کامل با پسوندها داشته باشیم و موقع انتخاب به نوع آنها دقت کنیم.

1-
 پسوند :

دامنه ها هر چند زیر نظر یك موسسه (ICANN) صادر می شوند اما پسوندهای گوناگون ممكن است ثبت کننده (Registrar) یا ثبت کننده گان گوناگونی داشته باشند.

پسوندها را به 3 دسته کلی تقسیم می شوند.

الف) پسوند های عمومی

این دسته از پسوندها برای استفاده عموم و هر نوع کاربری قانونی قابل استفاده است، ثبت این دامنه از طریق نمایندگی های مجاز امکان پذیر است. از این دسته میتوان به پسوند های  .com , .net , .org اشاره کرد.

ب) پسوند های اختصاصی (ویژه)

پسوندهایی  برای فعالیت های خاص توسط سازمان ها و افراد خاصی به ثبت می رسد، فعالیت روی این پسوندها می بایست از قوانین خاصی تابعیت کنند. پسوند هایی مانند:  .gov , .edu , .co .ir , .org .ir كه در هنگام ثبت یا در مدت استفاده ارائه مدارك و رعایت قوانینی خاص اجباری است.

ج) پسوندهای ملی/كشوری

کشور ها نیز می توانند به اقدام کنند برای داشتن پسوند با کد اختصاری کشورشان، که کدی است دو حرفی مانند ir برای ایران، اداره و تعیین قوانین و نحوه تخصیص آنها در اختیار دولت ها یا نمایندگی ها مجاز و معرفی شده توسط مراجع رسمی هر کشور می باشد. مثلا برای دامین ایران، مرجع رسمی سازمان فیزیک نظری ایران (ir) است.

نام

 بعد از اینکه پسوند دامین را انتخاب کردیم، انتخاب نام دامین مهمترین قسمت تشکیل دهنده آدرس یک وب سایت است. این نام از 3 الی 64 حرف، عدد یا خط تیره و بدون فاصله تشکیل می شود.

اگر موقع ثبت کلمه خاصی به عنوان نام دامین خود اصرار داشته باشیم و این کلمه هم قبلاً توسط کسی دیگر ثبت شده باشد، چاره ای جز این نیست با پسوند دیگری بررسی کنیم.

البته این را هم باید همیشه در نظر داشته باشیم؛ که وقتی نام دامینی ثبت شده است و ما بخواهیم با پسوند دیگری همان نام را ثبت کنیم که البته ما این کار را توصیه نمی کنیم.

اگر آدرس سایت برند تجاری ما باشد، بهتر است برای اطمینان از دسترسی آسانتر و حفاظت از برند تجاری مان آن را با پسوندهای مختلف ثبت کنیم.

 

  • وب سایت شما خودش را با اندازۀ صفحه تطبیق خواهد داد. این یعنی کاربر با هر دستگاهی به آن سر بزند، باز هم وب سایت شما درست نمایش داده می‌شود.

  • تمام استانداردهای سئو (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) در وب سایت شما رعایت شده است و به راحتی می‌تواند رتبه های بالای گوگل را کسب کند.

06.jpg

خدمات طراحی سایت کارو وب

تمام آنچه برای ساختن یک وب سایت عالی نیاز است

  • طراحی اصولی و چشم نواز

  • رعایت استاندارد های جهانی

  • امکانات کامل

  • آموزش و پشتیبانی

چرا کارو وب

1) طراحان متخصص و با تجربه در امر برنامه نویسی 2) پلن های متفاوت با قیمت های متنوع برای تمامی اقشار جامعه 3) برنامه نویسی مطابق با آخرین استاندارد های کدنویسی 4) امنیت ، کیفیت و کارایی بسیار بالای برنامه های طراحان نوین 5) پشتیبانی شبانه روزی برای هر یک از مشتریان

سایت مناسب من چیست؟

هر نوع کسب و کاری داشته باشید (یا حتی هیچ نوع کسب و کاری نداشته باشید)، طراحان نوین برای شما کسب و کار مجازی آماده می کند. در نتیجه کسب و کار شما برای تمام نقاط جهان قابل دسترسی خواهد بود و در نهایت این سود شماست که به طور چشمگیری افزایش می یابد. اگر نمی دانید فعالیت خود را چگونه در فضای مجازی شروع کنید، پشتیبانی طراحان نوین در خدمت شماست. از طریق تماس با پشتیبان های طراحان نوین به صورت کاملا رایگان از مشاوره های آنان استفاده کرده و وب سایت مناسب خود را سفارش دهید. هر نوع کسب و کاری دارید، مجازی آن را از ما بخواهید... از رقبا عقب نمانید، سایت مناسب خود را سفارش دهید، گستره ی شغل خود را جهانی کنید.

چرا سایت داشته باشم؟

امروزه هر نوع کسب و کاری دارید، اگر بر خط (آنلاین) نباشد از سایر رقبا عقب ترید. داشتن یک سایت خوب برای هر نوع کاری در قرن 21 الزامی است. در قرن 21 مرزی بین دنیای مجازی و دنیای واقعی وجود ندارد.پس هر آنچه در دنیای واقعی رخ می دهد، همانند آن در دنیای مجازی نیز وجود دارد. مانند جابجایی پول، خرید از فروشگاه و... بنابراین اگر شما نیز کسب و کاری دارید و می خواهید آن را به دنیای مجازی بیاورید و کسب و کار خود را به تمام نقاط جهان گسترش دهید، درنگ نکنید و به ما بپیوندید. حتی اگر در دنیای واقعی کسب و کاری ندارید، ما برای شما در دنیای مجازی انواع کسب و کارها را فراهم می کنیم.